Стилни или ултра съвременни, с каменна облицовка или зидани, дискретни или майсторски изпълнени, камините винаги ще представляват едно своеобразно убежище. За да ни стопли или просто да скрие от чуждите погледи, огнището се вписва често като център и акцент на дадено помещение в най-различни конфигурации. Следващата селекция на отворени или затворени камини ще направи така, че да искате просто да си лежите край огъня през наближаващата зима ... със стил.


Парижанка..

В този типичен апартамент на емблематичния парижки булевард "Осман", стандартите са разчупени чрез смела смесица от винтидж и модерен дизайн. Доказателството е тази камина, която се вписва в интериора, приклещена между шкафове, стъпили на пода.

3.jpg

Класическа..

Пример с голяма камина в малка всекидневна, облечена в бяло. Харесва ни контраста, създаден между класицизма на рамката и вътрешната част в червена тухла.

4.jpg

Хай-тек...

Идеална за големи всекидевни, тази камина с автоматично отваряне на предпазната вратата обещава дълги вечери, затоплени от огъня.

5.jpg

Изкушаваща...

С доза хитрост, този салон разполага с две места за сядане. Едното е поставено на долно ниво между мароканските вдъхновения за зимата край огъня на камината. Другото, изцяло в бяло, в непосредствена близост до френските прозорци, с цел да се възползваме от предимствата на лятото.

6.jpg

Двустранна...

Имате желание да разширите пространството? Изберете двойна камина; Тук нейната дързост ни позволява да се насладим на огнището както от дневната, така и от съседната стая.

7.jpg

Висяща...

Тук тази дизайнерска метална камина, окачена на стената, има две остъклени страни, за да може да човек да наблюдава огъня от всички ъгли, удобно лежащ на дивана.

8.jpg

Балансирана...

Допада ни уравновесеността на тази камина, върху която са кацнали няколко свещи като декорация. Покана да се отпуснете в една дневна в мъжки стил.

9.jpg

Дръзка...

Своебразен West Coast стил за тази всекидневна в баланс с природата. Дизайнът на тази стая с доста премерен и внимателен декор, е организиран около модерна камина, боядисана в черно. Смело!

10.jpg

Съвременна...

Пример за съвременен редизайн на всекидневната към това таванско помещение, в което дизайнерите са съумели  да запазят и подчертаят красивата тухлена камина. Чудесна е комбинация от червени тухли и бледи сини стени.

11.jpg

Изтънчена..

Tази цветна камина, с привлекателни плъзгащи се предни панели, е вградена в стената. Панелите са направени от стомана и се предлагат в няколко различни цвята.

Камина Chromifocus, дизайн Focus.

13.jpg

Модерна...

Уютна благодарение на автентичния характер на видимата си дървена ферма, тази просторна дневна е подредена и аранжирана спрямо голямата си съвременна камина, заемаща централно място.

16.jpg

Оригинална...

За тези, които търсят оригиналността на всяка цена, тук дизайнът на камината е насочен към нейната форма: триъгълник, вграден в стената. Една своеобразна и дръзка проява на мисъл извън рамката, която ще задоволи и най-големите любители на декорацията!

Comment

Posted by DiCh Studio.