Кратък срок, постоянно разрастващ се колектив, цвят и много do-it-yourself. Общо взето това характеризира работата по интериорния дизайн на този просторен офис в центъра на град Варна.

Динамично разрастващата се бизнес среда на клиентите ни - успели, млади и изключително предприемчиви хора в сферата на туризма, ги постави в ситуация, в която трябваше максимално бързо да вземем правилните решения. Новият и просторен open-space офис предоставяше редица възможности, но също така и ограничения, предвид точно определения брой колектив, който трябваше да приюти.

В процеса на проектирането на зоните и работните пространства се стремяхме да създадем една изцяло нова среда, която да е едновременно предразполагаща и вдъхновяваща хората. Използвахме основните цветове на бранда, редица препратки към туризма под формата на карти, разнообразни стикери и графични елементи.

2 месеца по-късно резултатът е едно свежо, приветливо и просторно офис пространство с куп акценти, зеленина и усмихнати хора. Всичко това, разбира се, нямаше да се случи, ако клиентите ни не бяха толкова внимателни към детайла, стриктни към спазването на одобрения проект и изключително прецизни в добавянето на малките детайли.

проект - визуализации

РЕАЛИЗАЦИЯ